Het gebouw, de studio's & faciliteiten

THINK TANK is hét ideale startpunt voor iedereen die het beste van zijn of haar studieperiode wil maken. De verdiepingen van het voormalige schoolgebouw hebben een spectaculaire plafondhoogte van maar liefst 4 meter. De gevels zijn voorzien van evenhoge raampartijen die zorgen voor een mooie lichtinval. De ideale start van je studiedag!

De studio's

Het meest bijzondere aan het voormalige schoolgebouw is de hoogte van de plafonds. Een kenmerk dat de appartementen een bijzondere charme geeft. 

De ruimte wordt efficiënt benut. Een verlaagd plafond bij de entree van de appartementen creëert een split-level, dat veilig en comfortabel kan worden bereikt via een trap met leuning. Dit vormt het slaapgedeelte van de appartementen. Door deze indeling biedt het appartement aanzienlijk meer ruimte op dezelfde oppervlakte dan vergelijkbare woningen.

Alledaags gemak
met de charme van een loft

De badkamer en kitchenette bevinden zich aan de zijkant van de ingang, onder het verlaagde plafond. Vandaar dat de rest van de ruimte, in volle hoogte, gereserveerd is voor wonen en werken, waardoor het loft-karakter van de appartementen behouden blijft.

Het interieurontwerp ondersteunt het loft gevoel met een passend kleurconcept en het ongeverfde betonnen plafond. Door dit bijzondere karakter onderscheidt het pand zich ook duidelijk van de standaard studentenhuisvesting. 

Neem contact op

Begane grond

13 appartementen van verschillende typeringen zijn ondergebracht op de begane grond. Bestaande uit de types: A (20,4m2), B (42m2), C (37,9m2), D (34,2m2), E (35,7m2), F (37,6m2), G (41,3m2), H (22,9m2)  en I (35,7m2). Zowel de gezamenlijke wasruimte als de fietsenstalling bevinden zich op de begane grond.

Verdieping 1

De eerste verdieping biedt onderdak aan de populaire appartement-types: J (50,3m2), K (31,5m2) en L (29,7m2).

Verdieping 2

De 2e verdieping dentiek qua indeling als de 1e verdieping. Eveneens 18 appartementen van de types: J (50,3m2), K (31,8m2) en L (29,7m2) type.

Verdieping 3

Op de bovenste verdieping bevinden zich 3 appartementen getypeerd als M (35m2) en N (27,9m2).

Meest gekozen: appartement Type K

Ons meest gekozen appartement type K, heeft een oppervlakte van 31,8 vierkante meter.

Interesse in een
appartement?  

Neem contact met ons op. 

Neem via onderstaande button contact op met Boek & Offermans Makelaars voor een antwoord op al je vragen en aanvullende informatie.
De THINK TANK appartementen zijn enkel bestemd voor studenten.

Om in aanmerking te komen voor een appartement dien je een geldig studentenID te overleggen.

 

Contact